A’Pelago letar efter praktikanter för produktionen av sommarens evenemang Initiative 2024!

InitiativeNu

Publicerat 24.5.2024


Den ledande skärgårdsevenemanget A’Pelago Initiative söker en praktikant för att ansluta till deras team för evenemanget som äger rum den 15-16 augusti 2024 i Kasnäs. Evenemanget syftar till att bygga broar mellan intressenter som påverkar skärgårdens vitalitet och främja samarbete mellan dem. Deltagare inkluderar entreprenörer, öbor, forskare, investerare och stiftelser. A’Pelago Initiative hölls för första gången förra året.

Praktikant kommer att delta i olika aspekter av evenemangets produktion, främst genom att bistå med evenemangsproduktion och/eller kommunikationsuppgifter. Praktikernas roll kan anpassas efter deras färdigheter och preferenser.

Praktikants ansvarsområden inkluderar:

  • Att erbjuda den bästa möjliga evenemangs-upplevelsen för Initiative-deltagarna tillsammans med evenemangsproduktionsteamet.
  • Kommunikations- och marknadsföringsuppgifter, såsom skapande av innehåll för sociala medier, deltagarkommunikation och skrivande av texter.
  • Att bistå i evenemangsproduktion, kundservice och förberedelse av evenemangsplatsen.

Vi hoppas att sökande

  • är positiva, lösningsorienterade och självgående lagspelare
  • kapabla att arbeta under press
  • kommunicera flytande på finska och engelska, både skriftligt och muntligt. Behärskning av svenska ses som en fördel.
  • Vi hoppas också på en djärv inställning till att arbeta med olika människor och miljöer,
  • liksom en passion för skärgården och evenemang!

A’Pelago Initiative-praktikens varaktighet är 1-2 månader, delvis på deltid under sommaren och slutar i augusti, med huvudsaklig arbetsbelastning i juli-augusti. Praktikens varaktighet, fördelning av deltid, start- och sluttidpunkter kan definieras enligt den sökandes egen arbetssituation eller studier.

Under det tvådagars A’Pelago Initiative-evenemanget kommer deltagarna att inspireras av aktuella diskussioner och skärgården, påskynda affärer och nätverka. I augusti förväntas över 100 evenemangsdeltagare som älskar skärgården och över 15 talare i Kasnäs.

Förproduktionen av evenemanget äger huvudsakligen rum i Åbo. Majoriteten av arbetet är distansarbete, så att bo i Åbo är inte nödvändigt. Under evenemangsveckan arbetar hela teamet i Kasnäs.

Var god fyll i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV senast den 17 juni 2024.

För mer information, kontakta A’Pelagos Alina Sippolainen, alina@apelago.fi / 0509177170.